Thuisleven.com > Win(naar)

Win(naar)

November Winmaand bij Thuisleven

De hele maand november staat bij Thuisleven in het teken van winnen. En niet alleen voor kinderen, ook de volwassenen en ouderen proberen we te bedienen met leuke winacties. Op 1 december 2017 volgt de uitslag van alle winacties in één GROOT W.O.Vr. blog. Volg je Thuisleven al via WordPress of onze Facebookpagina om niets te missen?

!!! Winnaars !!!

Winnaars van Margriet Winterfair zijn:Logo MWF 2017 ster rood

  1. Monique Alys;
  2. Heidi van de Steeg;
  3. Bets Pijnappels.

De oplettende lezer heeft 31 oktober 2017 in de reacties onder het Facebookbericht de naam van Chucky1012 al kunnen lezen. De winnaar van de vier zilveren toegangstickets voor Disney on Ice ‘Betoverende Werelden’.
De winnaar van het Nicole’s Choice theepakket naar keuze. #Snelloting op Facebook Patricia Jongboom gefeliciteerd, stuur je een berichtje via Facebook?

Wij maken de winnaars hieronder en in het Winnen-Op-Woensdag blog bekend. Zodra je je naam ziet staan kun je je prijs claimen (dit doe je door een mail te sturen met daarin je naam + adres gegevens naar thuisleven@gmail.com. Vermeld er altijd bij om welke prijs/winactie het gaat. Wij controleren het e-mail adres waarop is meegedaan).
Claim je prijs op tijd!